• Ρεχάγκελ: "Χρειάζομαι παίκτες που είναι καλύτεροι με την μπάλα από ό, τι με ένα μικρόφωνο.".

  Ιβαν Σαββίδη, έχω έναν φίλο, πολύ καλό παιδί …


  O Βασίλης Μαυρόπουλος και το blog Stis Kerkides μοιράζονται μαζί μας τις απόψεις του
  “Χαλάει, λέει, η μεταγραφή του Τζαμέλ Αμπντούν στον ΠΑΟΚ, γιατί ο Αλγερινός «είναι άστατος πολύ και από δω κι εκεί γυρνάει». Το γεγονός βέβαια ότι ο «Δικέφαλος» κινδυνεύει να μείνει με αριστερό χαφ-εξτρέμ τον Δημήτρη Σαλπιγγίδη(!) δεν παίζει μάλλον κανέναν απολύτως ρόλο.
  Ενώ οι Τζακ Αγγελίδης, Ζήσης Βρύζας, Μαρία Γκοντσάρεβα και Άγγελος Αναστασιάδης είχαν όλοι συμφωνήσει ότι ο πρώην παίκτης της Καβάλας και του Ολυμπιακού είναι ο ιδανικός για τη θέση στα αριστερά, ώστε να έχει ισορροπία στις πτέρυγες η ομάδα, ο κ. Ιβάν Σαββίδης, μ’ ένα μεγαλοπρεπέστατο «no, no, no» σε σχετική ερώτηση ανήμερα του 15Αύγουστου, φαίνεται πως ακυρώνει τη μεταγραφή.
  Και αυτό γιατί ο Αμπντούν είναι «κακό παιδί» και κάνει άσχημη εξωγηπεδική ζωή. Δεν αμφισβητώ την πληροφόρηση που έχει επί του θέματος ο μεγαλομέτοχος της «ασπρόμαυρης» ΠΑΕ, ωστόσο έχω δύο απορίες.
 • Πρώτον, αν πιστεύει ότι θα βρει κάποιον άλλον με το ταλέντο του 28χρονου ποδοσφαιριστή, στα ίδια λεφτά, σε ισάξια ποιότητα και πάνω απ’ όλα… καλό παιδί!
 • Και δεύτερον, αν εντέλει υπάρχει κάποιος τέτοιος, αν πιστεύει ότι δε θα έχει προτάσεις από καλές ομάδες μεγαλυτέρων από τη Superleague πρωταθλημάτων! • Διότι είναι καλό να κάνουμε τους καμπόσους, αλλά όταν αυτά που λέμε είναι λόγια εκ του ασφαλούς συνιστούν απλά δικαιολογίες.
  Εκτός κι αν ο κ. Σαββίδης έχει σκοπό να χώσει το χέρι βαθύτατα στην τσέπη και να αγοράσει κάποιον άλλον, που θα έχει όλα αυτά τα στοιχεία που θέλει να διέπουν τους ποδοσφαιριστές του συλλόγου του.
  Αν το κάνει, χαλάλι του!
  Επειδή όμως η έως τώρα πορεία του δε δείχνει ότι θα το κάνει, του προτείνω να κλείσει για το αριστερό άκρο της μεσοεπιθετικής γράμμης έναν φίλο μου, πολύ καλό παιδί ... ”
   

  DISCLAIMER

  DISCLAIMER: fanarbahce.blogspot.com does not host any of the videos embedded here. All videos are uploaded by football / soccer fans to websites like YouTube, Dailymotion, Rutube, Videa and others. Our mission here, is to organize those videos and to make your search for the latest soccer goals easier

  mlkia ή εργόχειρο ;

  mlkia ή εργόχειρο ;
  Πρώτοι στην ... αθλητική ενημέρωση

  TSiTSiDi - Γυμνες Αληθειες

  TSiTSiDi - Γυμνες Αληθειες
  Βουτιά στην ... αθλητική ενημέρωση