Μετάβαση στο κύριο περιεχόμενο

Reality στη ΝΕΡΙΤ!


|| Editorial: Βασίλης Μαυρόπουλος ||
Για πρώτη φορά στην ιστορία της ελληνικής τηλεόρασης, οι Έλληνες τηλεθεατές θα έχουν την ευκαιρία να παρακολουθήσουν μέσα από τις συχνότητες της Δημόσιας Τηλεόρασης ένα reality-talent show.«Ο διάδοχος του Ζήση Βρύζα» είναι ένα νέο τηλεοπτικό πρόγραμμα που θα πρωτοβγεί στον αέρα στις 26 Μαΐου 2014, με τον παρουσιαστή να είναι άγνωστος προς το παρόν, αν και φήμες λένε πως θα είναι ο Θεόδωρος Ζαγοράκης, σε περίπτωση που εκλεγεί Ευρωβουλευτής και βοηθήσει τη Νέα Δημοκρατία να είναι το πρώτο κόμμα στις Ευρωεκλογές.
Το reality θα αποτελείται από δύο φάσεις. Στην πρώτη, που θα διαρκέσει δύο περίπου εβδομάδες, όπως αποφάσισε ο αρχισυντάκτης της εκπομπής, Γκερμάν Τσιστιακόφ, οι τέσσερις κριτές, Μαρία Γκοντσάρεβα, Παντελής Κωνσταντινίδης, Παναγιώτης Ποικιλίδης και Κώστας Ιωσηφίδης, θα κάνουν περιοδεία σ’ όλον τον ελλαδικό χώρο και μέσα από οντισιόν θα επιλέξουν 12 άτομα, τα οποία θα συμμετάσχουν στα live της δεύτερης και τελευταίας φάσης.Πιο συγκεκριμένα, όλοι όσοι δηλώσουν συμμετοχή στις εν λόγω οντισιόν, πρέπει να έχουν σκεφτεί ένα υποθετικό σενάριο στο οποίο οι ίδιοι θα είναι οι εκπρόσωποι μίας εταιρίας, όπου τίποτα δε θα πηγαίνει καλά και δε θα υπάρχει οργάνωση σε κανένα επίπεδο. Θα πρέπει να επινοήσουν χοντρά σκηνικά στα οποία δε θα έχουν κανέναν απολύτως λόγο, μόνο θα συμφωνούν σε όλα με τον ιδιοκτήτη της επιχείρησης και θα ακούν, χωρίς αντίδραση, τα παράπονα των πελατών. Οι κριτές θα αποφασίζουν ανάλογα με το πόσο ρεαλιστικό θα τους ακούγεται το κάθε σενάριο, ενώ ιδιαίτερο ρόλο θα παίζει το πόσο αδρανοποιημένο θα παρουσιάζουν οι υποψήφιοι τον εαυτό τους στην όλη κατάσταση που θα περιγράφουν. Όσο περισσότερο, τόσο το καλύτερο.


Η διαδικασία των live θα είναι σκληρότερη για τους υποψηφίους νικητές. Κάθε εβδομάδα, ένας-ένας θα εμφανίζεται μπροστά στους κριτές, οι οποίοι θα τους εξαπολύουν, για πέντε συνεχόμενα λεπτά της ώρας, παντός είδους προσβλητικούς χαρακτηρισμούς. Στο τέλος της βραδιάς θα αποχωρεί εκείνος που, σύμφωνα με την κριτική επιτροπή και το κοινό (50-50 η αναλογία στην απόφαση), θα είναι ο λιγότερο αδρανής στις λεκτικές επιθέσεις που θα δέχεται. Ο νικητής θα ανακηρυχτεί «διάδοχος του Ζήση Βρύζα»!

Πάντα με ... άδεια αθλοφορίας, λεπτομερέστερα στις οθόνες μας ...

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

PAOK 3-2 Spartak Moscow ( 3 Video )

Game Goals // Highlights

Τρια βίντεο

Superleague 2η Αγωνιστική 2018-2019 Βίντεο Στιγμιότυπα #Highlights

Φαναρμπαχτσε // Game Goals // Highlights

ΠΑΟΚ 1-4 Μπενφίκα (βίντεο)

Game Goals // Highlights