Μετάβαση στο κύριο περιεχόμενο

Αλλάζει επίπεδο για το μέλλον!

O Βασίλης Μαυρόπουλος και το blog Stis Kerkides
μοιράζονται μαζί μας τις απόψεις του

“Αναμφίβολα, ο Π.Α.Ο.Κ., ως οργανισμός, προσπαθεί να κάνει εντυπωσιακές και ουσιαστικές κινήσεις στην τρέχουσα μεταγραφική περίοδο και να βάλει νέα δεδομένα στην υπόθεση του τίτλου. Ο Κριστιάν Νομπόα ήρθε, οι Ρικάρντο Κόστα και Μάρκο Ντέβιτς βρίσκονται πολύ κοντά και κοντά αντίστοιχα και ο Ιβάν Σαββίδης δείχνει ότι όταν πιστεύει πως κάτι αξίζει τον κόπο, βάζει το χέρι στην τσέπη.Ναι, είναι γεγονός ότι ο «Δικέφαλος» άργησε και πάλι να προχωρήσει τα ζητήματά του,όμως ποιος είπε ότι οι διαπραγματεύσεις με τέτοιου βεληνεκούς παίκτες είναι εύκολες; Η αξία τους φαίνεται άλλωστε και από το πόσο κοστίζουν. Περίπου 1εκ. ευρώ έκαστος. Ασφαλώς και δεν υποστηρίζω ότι ο Ντέβιτς και ο κάθε Ντέβιτς (μιας και ο Νομπόα έχει ήδη έρθει, και ο Ρικάρντο Κόστα είναι θέμα ημερών να έρθει) θα πιάσει, ωστόσο το ρίσκο είναι μειωμένο όταν μιλάμε για έναν τόσο εγνωσμένης αξίας παίκτη.
Και έχει πολύ μεγάλη σημασία όλοι αυτοί οι παίκτες να παραμείνουν κάτοικοι Τούμπας και μετά το καλοκαίρι. Να χτιστεί επάνω τους ο Νέος Π.Α.Ο.Κ. Να γίνει, με άλλα λόγια, ό,τι δεν έχει γίνει στα χρόνια που ακολούθησαν μετά τον Φερνάντο Σάντος. Να υπάρξει συγκεκριμένο πλάνο. Διότι το σημαντικό δεν είναι κατακτήσουν οι «ασπρόμαυροι» σώνει και ντε εφέτος το πρωτάθλημα. Αν συμβεί κάτι τέτοιο, ασφαλώς και θα είναι καλοδεχούμενο, ωστόσο δεν πρέπει να γίνει εμμονή.
Οι τίτλοι και οι διακρίσεις είναι περίπου αυτονόητο ότι θα έρθουν μέσα από την οργάνωση και το χτίσιμο μίας καλής ομάδας. Γιατί αν δεν υπάρχει οργάνωση, ακόμη και φέτος να κατακτηθεί ο τίτλος, αν είναι απλά ένα πυροτέχνημα και η συνέχεια τα επόμενα χρόνια δεν είναι ανάλογη, δε θα έχει γίνει απολύτως τίποτα.

Στη λογική αυτή, λοιπόν, αξίζει πολλά περισσότερα ένας ανέτοιμος Νομπόα, ένας ανέτοιμος Ρικάρντο Κόστα και ένας ανέτοιμος Μάρκο Ντέβιτς, με την προϋπόθεση ότι όλοι αυτοί θα μείνουν και μετά το καλοκαίρι και θα μπορέσουν να βρεθούν σε φουλ φόρμα, παρά ένας Φερνάντο Ουσέρο, ένας Μπεν ή ένας Στάθης Ταυλαρίδης, που θα ήταν μεν έτοιμοι να προσφέρουν τώρα, ωστόσο η αξία τους είναι σαφώς υποδεέστερη.”
*** Το κείμενο αυτό το έγραψα χθες, προτού ακόμη βγει στη δημοσιότητα ότι χαλά η μεταγραφή του Ντέβιτς. Η γνώμη μου δεν αλλάζει, ο x Ντέβιτς και ο x Κόστα, ακόμη κι αν έρθουν ανέτοιμοι, είναι προτιμότεροι από τους έτοιμους x Ταυλαρίδη και x Μπεν...Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

PAOK 3-2 Spartak Moscow ( 3 Video )

Game Goals // Highlights

Τρια βίντεο

Superleague 2η Αγωνιστική 2018-2019 Βίντεο Στιγμιότυπα #Highlights

Φαναρμπαχτσε // Game Goals // Highlights

ΠΑΟΚ 1-4 Μπενφίκα (βίντεο)

Game Goals // Highlights