Μετάβαση στο κύριο περιεχόμενο

Το παραμύθι είχε και δράκο

Ο Βασίλης Μαυρόπουλος ... έγραψε:
Αναστάτωση προκλήθηκε στις τάξεις των οπαδών του Ηρακλή και του Άρη από προχθές το απόγευμα, όταν κυκλοφόρησε η «είδηση» (αν μπορούσα, θα έβαζα και περισσότερα εισαγωγικά στη λέξη) ότι ο τεχνικός του Γηραιού, Γιάννης Χατζηνικολάου, αποφάσισε να συνεχίσει στον πάγκο των Κιτρινόμαυρων.
Συζητήσεις επί συζητήσεων και σχολιασμοί επί σχολιασμών για την «ανήθικη» συμπεριφορά Άρη και Χατζηνικολάου και, εντέλει, τι; Τίποτα…
«Για ένα πουκάμισο αδειανό», θα έλεγε ο ποιητής κι εμείς θα ενστερνιζόμασταν απόλυτα την έκφραση του στη συγκεκριμένη περίπτωση. Ο Χατζηνικολάου ήταν, όντως, προ των πυλών της εξόδου του από τους Κυανόλευκους, όμως όχι γιατί σκεφτόταν να μετακομίσει στον Άρη. Ανάμεσα στις δύο πλευρές υπήρξε μόνο τηλεφωνική επικοινωνία (σε αντίθεση με τα ρεπορτάζ, που ανέφεραν ότι για την ολοκλήρωση της συνεργασίας απέμεναν μόνο τα τυπικά), με τον 48χρονο προπονητή να… κόβει εξαρχής την όρεξη των ανθρώπων του Άρη. Ο λόγος, για τον οποίο το επαγγελματικό μέλλον του στον Ηρακλή κατέστη αβέβαιο, έστω και για λίγο, ήταν αυστηρά προσωπικός. Απέδειξε, παρά ταύτα, πόσο επαγγελματίας είναι και συνεχίζει κανονικά με τον Ηρακλή.

Περίπου 15 ώρες κράτησε το σίριαλ Χατζηνικολάου, εξαιτίας της διάχυτης παραπληροφόρησης. Εξαιτίας δημοσιογράφων, που δεν διασταυρώνουν τις ανεξέλεγκτες πληροφορίες, που δέχονται καθημερινά και, στο όνομα, μιας δημοσιογραφικής αποκλειστικότητας ή γενικότερα επιτυχίας, κάνουν άνω-κάτω ούτε λίγο ούτε πολύ μισή πόλη. Αναγκάζουν τον άνθρωπο να βγει και να αποδείξει ότι δεν είναι ελέφαντας. Κοινώς, παίρνουν την τρίχα και την κάνουν τριχιά. 

Ο Χατζηνικολάου είναι γνωστός για τα φιλοαρειανά του αισθήματα και όμως αρνήθηκε να αφήσει τον Ηρακλή για τον Άρη. Απλώς, έτυχε από καθαρή σύμπτωση, και μόνο, να αντιμετωπίζει, παράλληλα, και ένα σοβαρό προσωπικό πρόβλημα, το οποίο «γιγαντώθηκε» την ίδια ακριβώς ημέρα, που είχε την τηλεφωνική και καθόλα επιφανειακή επικοινωνία με τον Άρη. Αυτό, απ’ όλα όσα ακούστηκαν, όμως, απέχουν χιλιόμετρα και δεν έχουν καμία απολύτως σχέση μεταξύ τους. Και, μάλιστα, δεν ήταν η πρώτη φορά, που τα ΜΜΕ πέφτουν σε τέτοια λούμπα. Δεν ήταν η πρώτη φορά (πολύ φοβάμαι πως ούτε και η τελευταία), που τα παραμύθια τους είχαν και δράκο… 

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

PAOK 3-2 Spartak Moscow ( 3 Video )

Game Goals // Highlights

Τρια βίντεο

Superleague 2η Αγωνιστική 2018-2019 Βίντεο Στιγμιότυπα #Highlights

Φαναρμπαχτσε // Game Goals // Highlights

ΠΑΟΚ 1-4 Μπενφίκα (βίντεο)

Game Goals // Highlights