Μετάβαση στο κύριο περιεχόμενο

ΠΑΟΚ: Ποιος και τι αποφασίζει;


Έγινε λοιπόν και το ΠΑΟΚ-Άρης, ήρθε η φυσιολογική, για την ομάδα του Χουμπ Στέφενς (έστω και με τον γνώριμο για εφέτος τρόπο των ανατροπών) νίκη και τέλος.



Δεν ωφελεί να ζαλίζουμε το τι και το πώς αναφορικά με τον αγώνα, αν και η αλήθεια είναι ότι θα μπορούσε κάλλιστα το τελικό σκορ να γράφει 5-1 ή 6-1, διότι ευκαιρίες υπήρξαν πολλές, ακόμη και στο α’ ημίχρονο.

Ο ΠΑΟΚ έπαιξε καλά στο κατ’ ευφημισμόν ντέρμπι, αλλά είναι άρρωστος και αυτό φροντίζει να μας το υπενθυμίζει συνεχώς. Το κρούσμα Σανθ Χακόμπο και ο διαξιφισμός του με έναν από τους γυμναστές της ομάδας είναι απλώς ένα περιστατικό από τα πολλά και διαφόρων εκφάνσεων που έχουν συμβεί φέτος στην ομάδα, αλλά και προπομπός άλλων αναλόγων με τα οποία αναμένεται αυτή να έρθει αντιμέτωπη στο μέλλον. Τολμώ αυτήν την πρόβλεψη, διότι η ΠΑΕ δεν συμμορφώνεται. Τα λάθη είναι χρήσιμα, αν διδάσκουν κάτι. Αν όχι, καλό είναι να μην γίνεται ούτε ένα. Σ’ αυτήν την περίπτωση, όμως, νεκρώνουν τα πάντα… Τελικώς, δεν ξέρω τι είναι χειρότερο… Να είσαι νεκρός ή άσοφος;














Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

Ντέρμπι με τα όλα του

Με 3-3 έληξε το ντέρμπι στο Merseyside, με την κόντρα του Μιραλάς (που σκόραρε αλλά, γλύτωσε και την αποβολή του με κόκκινη κάρτα) με τον Σουάρεζ, να κλέβει τα φώτα της δημοσιότητας ...

Πιστόριους ή… Πιστόλιους

Η ειδωλοποίηση συνιστά ένα μεγάλο λάθος, από το οποίο δεν μαθαίνουμε οι άνθρωποι, το επαναλαμβάνουμε, γίνεται κάτι που δεν περιμένουμε, απογοητευόμαστε, λέμε πως δεν θα χρίσουμε ξανά στο μέλλον κάποιον άνθρωπο πρότυπο, υπόσχεση που δεν κρατάμε και φτου και από την αρχή.

Πεπ, ήρθε η ώρα για αποδείξεις…

Για τον Πεπ Γκουαρδιόλα δεν έχω άποψη, γράφει ο Βασίλης Μαυρόπουλος , είμαι μπερδεμένος πώς το λένε; Πολυνίκης στην Μπαρτσελόνα, με δύο Champions League, τρεις κατακτήσεις Primera Division και δύο Copa del Rey. Βάσει τίτλων, με άλλα λόγια, είναι ο καλύτερος όλων τα τελευταία χρόνια.