Μετάβαση στο κύριο περιεχόμενο

Μέσι: Ο καλύτερος αμυντικός της Μπαρτσελόνα

Όταν πριν από κανά δυο εβδομάδες έγινε γνωστό ότι ο Λιονέλ Μέσι θα απουσιάσει από την αγωνιστική πραγματικότητα της Μπαρτσελόνα μέχρι το τέλος του 2013, δεν ήταν λίγοι όσοι πίστευαν ότι οι «μπλαουγκράνα» μπορούν να κάνουν και χωρίς αυτόν. «Έτσι κι αλλιώς είναι ντε-φορμέ», έλεγαν…


Ναι, δεν είχαν άδικο! Το 2013 δεν ήταν καλή χρονιά για τον Αργεντινό σταρ ή, για να είμαι ακριβέστερος, ήταν απλώς μία χρονιά κατά την οποία δεν ήταν εξωγήινος. Εξαιρετικός μεν, αλλά γήινος. Πολλοί, λοιπόν, ορμώμενοι από αυτήν τη «φυσιολογικότητα», πίστεψαν ότι η απουσία του από την «Μπάρτσα» δεν θα φαινόταν ιδιαίτερα. Το επιχείρημά τους, δε, ενισχυόταν και από το γεγονός ότι υπήρξαν αγώνες, από την εκκίνηση της εφετινής σεζόν, στους οποίους ο Μέσι δεν ήταν καθόλου καλός.


Στο σημείο αυτό, κρύβεται η παγίδα… Διαβάστε ολόκληρο το άρθρο >> εδώ <<











Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

Ντέρμπι με τα όλα του

Με 3-3 έληξε το ντέρμπι στο Merseyside, με την κόντρα του Μιραλάς (που σκόραρε αλλά, γλύτωσε και την αποβολή του με κόκκινη κάρτα) με τον Σουάρεζ, να κλέβει τα φώτα της δημοσιότητας ...

Πιστόριους ή… Πιστόλιους

Η ειδωλοποίηση συνιστά ένα μεγάλο λάθος, από το οποίο δεν μαθαίνουμε οι άνθρωποι, το επαναλαμβάνουμε, γίνεται κάτι που δεν περιμένουμε, απογοητευόμαστε, λέμε πως δεν θα χρίσουμε ξανά στο μέλλον κάποιον άνθρωπο πρότυπο, υπόσχεση που δεν κρατάμε και φτου και από την αρχή.

Πεπ, ήρθε η ώρα για αποδείξεις…

Για τον Πεπ Γκουαρδιόλα δεν έχω άποψη, γράφει ο Βασίλης Μαυρόπουλος , είμαι μπερδεμένος πώς το λένε; Πολυνίκης στην Μπαρτσελόνα, με δύο Champions League, τρεις κατακτήσεις Primera Division και δύο Copa del Rey. Βάσει τίτλων, με άλλα λόγια, είναι ο καλύτερος όλων τα τελευταία χρόνια.